Help Web Links Do Nothing in AS7

Go To Last Post
5 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I've noticed that clicking any help link in AS7 does nothing.  I believe these should open up a web browser and navigate to the relevant help doc (instead of doing nothing).  For example, clicking the question mark button next to "ADC - Analog to Digital Converter (driver)" in the ASF Wizard has no effect:

 

asf wizard error

 

Is this just a problem with my installation/setup, or is this a bug in AS7?  Thanks for the help.  I've been using AVR Studio 4 until now, so it's quite the transition. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

You need to select the "Help" you want and it will be installed. ie just choose the relevant bits to your work.

John Samperi

Ampertronics Pty. Ltd.

www.ampertronics.com.au

* Electronic Design * Custom Products * Contract Assembly

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I have used the help viewer's "Manage Content" tab to install the "Recommended->Atmel Software Framework" docs.  But the button still does nothing... I have to go to the help viewer and search manually. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Also, the web links from the help viewer don't work either:

 

 

Clicking them does nothing.  I've checked in the visual studio options and can't find anything about opening links in a web editor, but maybe it's a configuration flaw on my system. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

We may have to wait until our resident Atmelian (Morten) gets back from holidays, don't know if any other Atmel expert visits here.

John Samperi

Ampertronics Pty. Ltd.

www.ampertronics.com.au

* Electronic Design * Custom Products * Contract Assembly