Board bring up with ATSAMD20E15

Go To Last Post
6 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Hi,

I am trying to bring up a Board using the  ATSAMD20E15 But, I am getting an error from the programmer:

 

Error could not activate interface. But found a DAP with ID 0xbc11411

 

I think this maybe due to fuse setting but I can find no guidance documentation on fuse settings. Can anyone

point me in the right direction 

Stay Calm and Listen to the Grateful Dead

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Sam D20 Fuses

Stay Calm and Listen to the Grateful Dead

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

See Table 9-3 in the device datasheet.

Josh @ CIHOLAS Inc - We fill the gaps from chips to apps

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Ok I'm looking at  Table 9-3. NVM User Row Mapping in the  9.4 NVM User Row Mapping section is that correct?

Stay Calm and Listen to the Grateful Dead

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

So mentioning fuses *may* be a red herring. When using the "Device Programming" tab/window I can uncheck the erase flash before programming and verify after programming, then I am able to program successfully and verify. It still won't program from the "Debug" button. I get the follow error when I do: 

 

Error could not activate interface. But found a DAP with ID 0xbc11411

 

What does that mean?

Stay Calm and Listen to the Grateful Dead

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

It was a problem which updating amtel Studio solved

Stay Calm and Listen to the Grateful Dead