Atmel studio Error

Go To Last Post
2 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I have created the atmel start project long back and working , now i need to add the software component to existing project , if i am adding other software component i am getting error like this :

 

unspecified error (Exception from HRESULT : 0x80004005(E - FAIL)) in the prompt

 

How to resolve this problem  

Megha

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Megha Bhirade wrote:
if i am adding other software component

You need to give a more detailed description of what, exactly, you are doing when this happens.

 

List the steps to reproduce the issue.

 

i am getting error like this :

What do you mean, "like"?

 

 

unspecified error (Exception from HRESULT : 0x80004005(E - FAIL)) in the prompt

What do you mean, "in the prompt"?

 

See Tip #1 for how to post screen shots

Top Tips:

  1. How to properly post source code - see: https://www.avrfreaks.net/comment... - also how to properly include images/pictures
  2. "Garbage" characters on a serial terminal are (almost?) invariably due to wrong baud rate - see: https://learn.sparkfun.com/tutorials/serial-communication
  3. Wrong baud rate is usually due to not running at the speed you thought; check by blinking a LED to see if you get the speed you expected
  4. Difference between a crystal, and a crystal oscillatorhttps://www.avrfreaks.net/comment...
  5. When your question is resolved, mark the solution: https://www.avrfreaks.net/comment...
  6. Beginner's "Getting Started" tips: https://www.avrfreaks.net/comment...