Atmel Studio 6.1 Help Not Working

Go To Last Post
6 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Installed 6.1, trying to view the STK500 User Guide.

Microsoft Help Viewer 1.1 opens, No content was found on your computer.

I click on Help Library Manager and get the following error: The location specified for the help content store is invalid or you do not have access to it.

Incidentally, the problem I am actually trying to resolve is that I am unable to read the fuses on my atmega324pv so wanted to look in the STK500 manual to see if that part is supported and which connector to use etc.

C: i = "told you so";

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Strange... Online version is available at http://www.atmel.no/webdoc/

You might need to try to reinstall the help and see if that helps. The sequence is Help->Manage Help->Remove->Choose remove on Atmel Studio Help->Remove until back to Help Library Manager->Install Content from disk->Browse to /help/helpcontentsetup.msha->Click the Add link besides Atmel Studio Help->Continue/next/install/yes until done. Change may only be active after HelpLibAgent.exe is restarted (tray icon).

:: Morten

 

(yes, I work for Atmel, yes, I do this in my spare time, now stop sending PMs)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Remove Content is disabled. "Choose online or local help" doesn't let me change the library location, it just says "c:\programdata\Microsoft\helplibrary".

Thx.

C: i = "told you so";

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Sounds like your account does not have enough privilege to do these things. Maybe try to run studio as admin when you try?

:: Morten

 

(yes, I work for Atmel, yes, I do this in my spare time, now stop sending PMs)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

No help. Will try a different PC.

C: i = "told you so";

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Works OK on my other PC. Both are Win 7.

C: i = "told you so";