ASF 3.5.1 error

Go To Last Post
6 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Has anyone else experienced this error?

It works correctly if I change the "3.5.1" to match the AS6 Tech on Tour second training video's "3.3.0". Looks like someone forgot to populate the server.

Cheers,

Ross

Attachment(s): 

Ross McKenzie ValuSoft Melbourne Australia

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Sure have. Posted in asf forum re this.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I'll post a bug against ASF. In the mean time, you can change the "3.5.1" in the url to "latest", which is a permalink to the latest on the server (probably 3.5.0)...

:: Morten

 

(yes, I work for Atmel, yes, I do this in my spare time, now stop sending PMs)

 

The postings on this site are my own and do not represent Microchip’s positions, strategies, or opinions.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Thanks Morten.

Cheers,

Ross

Ross McKenzie ValuSoft Melbourne Australia

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Most of the 3.5.1 docs should be online now, http://asf.atmel.com/docs/3.5.1/ ,albeit I see some report that some parts are still missing. This is being worked on....

:: Morten

 

(yes, I work for Atmel, yes, I do this in my spare time, now stop sending PMs)

 

The postings on this site are my own and do not represent Microchip’s positions, strategies, or opinions.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

meolsen wrote:
Most of the 3.5.1 docs should be online now, http://asf.atmel.com/docs/3.5.1/ ,albeit I see some report that some parts are still missing. This is being worked on....
Yes, Morten, we were able to access them during the Tech on Tour sessions today in Melbourne ... that is when the hotel's internet service was available ... it was a bit flakey unfortunately.

Cheers,

Ross

Ross McKenzie ValuSoft Melbourne Australia