AnkhSVN.2.6. Extension Not Installing in AS-7.0.1006.

Go To Last Post
3 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Am having trouble installing the AnkhSVN.2.6.Package extension in AS-7.0.1006.
After double clicking on the vsix package (assume this is the correct way to install?) get the following error log


28-07-2016 11:44:46 - Microsoft VSIX Installer
28-07-2016 11:44:46 - -------------------------------------------
28-07-2016 11:44:46 - Initializing Install...
28-07-2016 11:44:46 - Extension Details...
28-07-2016 11:44:46 - 	Identifier      : AnkhSVN.AnkhSVN.Package.7.0
28-07-2016 11:44:46 - 	Name            : AnkhSVN
28-07-2016 11:44:46 - 	Author          : AnkhSVN Core Team
28-07-2016 11:44:46 - 	Version         : 2.6
28-07-2016 11:44:46 - 	Description     : AnkhSVN - Subversion Support for Atmel Studio
28-07-2016 11:44:46 - 	Locale          : en-US
28-07-2016 11:44:46 - 	MoreInfoURL     : http://ankhsvn.net/
28-07-2016 11:44:46 - 	InstalledByMSI  : False
28-07-2016 11:44:46 - 	SupportedFrameworkVersionRange : [2.0,4.5]
28-07-2016 11:44:46 - 
28-07-2016 11:44:46 - 	Supported Products : 
28-07-2016 11:44:46 - 		AtmelStudio
28-07-2016 11:44:46 - 			Version : [7.0]
28-07-2016 11:44:46 - 
28-07-2016 11:44:46 - 	References      : 
28-07-2016 11:44:46 - 
28-07-2016 11:44:46 - Searching for applicable products...

28-07-2016 11:44:47 - Found installed product - Microsoft Visual Studio 2012 Shell (Integrated)
28-07-2016 11:44:47 - Found installed product - Global Location
28-07-2016 11:44:47 - Found installed product - AtmelStudio
28-07-2016 11:44:47 - VSIXInstaller.NoApplicableSKUsException: This extension is not installable on any currently installed products.
   at VSIXInstaller.App.InitializeInstall()
   at System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
   at System.Threading.Tasks.Task.Execute()

It seems strange that only one 'Atmel Studio' is found, but have also got AS6.2 (with corresponding ANKSVN extension) installed.
One slight possibility is that the AS-7.0.1006 install hung until the AS process was killed -
https://www.avrfreaks.net/forum/atmel-studio-701006-installation-hangs#comment-1941626

Am on Win7x64SP1.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Make sure it opened with the correct VSIX Installer. Just to make sure in Atmel Studio 7 go to Tools->Command prompt. Run VSIXINSTALLER.exe <VSIXPATH> this will make sure the right VSIXInstaller got picked.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Thanks charla - it installed fine using the command prompt.