AS7 Build Output when doing "Start Debugging and Break"

Go To Last Post
3 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

When I do a simple Build, I get a nice verbose output report complete with a nice memory usage table. 

 

When I do said Start ..., then whatever output report is there flashes by so fast as to be unreadable and there appears no way to recover it after the target write cycle. Is there any way to access the output report after it has gotten to the initial break? The available output window seems to be empty. Or, pause it after the build phase has finished so that it can be read?

 

Yes, I can do a separate Build, then Start but those are discrete steps. I don't always need to see the memory usage table but when I want to look at it, it would be nice to be able to do so.

 

Thanks

Jim

This topic has a solution.

Jim Wagner Oregon Research Electronics, Consulting Div. Tangent, OR, USA http://www.orelectronics.net

Last Edited: Fri. Apr 5, 2019 - 07:50 PM
This reply has been marked as the solution. 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

It should be in the Output window, under the Build dropdown

:: Morten

 

(yes, I work for Atmel, yes, I do this in my spare time, now stop sending PMs)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Thanks Morten -

 

Did not have an Output Window in Debug. It took a bit to figure out how to add one, then a bit to figure out WHERE is was after being added. Then it works.

 

Jim

Jim Wagner Oregon Research Electronics, Consulting Div. Tangent, OR, USA http://www.orelectronics.net