myAtmel Support Broken

Go To Last Post
2 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Can't see a forum where this quite fits?

 

The 'myAtmel' login page accepted my username & password, but when I clicked on 'Open a New Support Case' or  'View All Cases' or 'Search Knowledge Base' it just gave this:

 

Atmel Support Broken

 

Cross-post: http://www.at91.com/discussions/...

 

Top Tips:

  1. How to properly post source code - see: https://www.avrfreaks.net/comment... - also how to properly include images/pictures
  2. "Garbage" characters on a serial terminal are (almost?) invariably due to wrong baud rate - see: https://learn.sparkfun.com/tutorials/serial-communication
  3. Wrong baud rate is usually due to not running at the speed you thought; check by blinking a LED to see if you get the speed you expected
  4. Difference between a crystal, and a crystal oscillatorhttps://www.avrfreaks.net/comment...
  5. When your question is resolved, mark the solution: https://www.avrfreaks.net/comment...
  6. Beginner's "Getting Started" tips: https://www.avrfreaks.net/comment...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Now appears fixed - but there really should be a proper contact address on that error page!

Top Tips:

  1. How to properly post source code - see: https://www.avrfreaks.net/comment... - also how to properly include images/pictures
  2. "Garbage" characters on a serial terminal are (almost?) invariably due to wrong baud rate - see: https://learn.sparkfun.com/tutorials/serial-communication
  3. Wrong baud rate is usually due to not running at the speed you thought; check by blinking a LED to see if you get the speed you expected
  4. Difference between a crystal, and a crystal oscillatorhttps://www.avrfreaks.net/comment...
  5. When your question is resolved, mark the solution: https://www.avrfreaks.net/comment...
  6. Beginner's "Getting Started" tips: https://www.avrfreaks.net/comment...