'Code / Memory' size message missing .

Go To Last Post
2 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Having suffered a dead HDD - I've reinstalled Studio 4.19 and WinAVR - thanks to Clawson for the 'how toget it to work' sticky.
But after Ive successfully built the code it no longer finishes with the size of memory details.
All I get is :

'Build succeeded with 12 Warnings...' and thats it.

I miss the code size details as I used to rely on it as a quick guide before continuing.

Any clues what's happened?
TIA
Rob

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Quote:

I miss the code size details as I used to rely on it as a quick guide before continuing.

Any clues what's happened?


Yes. Atmel messed up in 4.19 and the memory report is not generated in that version of AVR Studio. No, it won't be fixed. AVR Studio 4 is dead, and not maintained anymore.

(Well, if you promise Atmel to buy 10 million AVRs the will bend over backwards, lick your feet and fix AS 4.19 - but if you where to buy 10 million AVRs you'd already know that.)

Just run avr-size yourself manually.

As of January 15, 2018, Site fix-up work has begun! Now do your part and report any bugs or deficiencies here

No guarantees, but if we don't report problems they won't get much of  a chance to be fixed! Details/discussions at link given just above.

 

"Some questions have no answers."[C Baird] "There comes a point where the spoon-feeding has to stop and the independent thinking has to start." [C Lawson] "There are always ways to disagree, without being disagreeable."[E Weddington] "Words represent concepts. Use the wrong words, communicate the wrong concept." [J Morin] "Persistence only goes so far if you set yourself up for failure." [Kartman]