Forum Menu




 


Log in Problems?
New User? Sign Up!
AVR Freaks Forum Index

Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
masterleous
PostPosted: May 15, 2009 - 07:13 PM
Newbie


Joined: Oct 04, 2008
Posts: 19


Hi guys,

I am using AVR ISP Parallel Port programmer circuit diagram (see attachment) and ponyprog latest version which support Atmega8,

After setup of Ponyprog like LPT > AVR ISP I/O and first connect Atmega8 and tried to write some program, read, verify and erase. But every time i got the same message of "Device Missing or Unknown Device (-24)".

i did many thing, and checked The status of SCK, MOSI and MISO with a logic Probe and found some One and Zeros

Can any one help me about this as i am not getting success in programming of my fisrt controller.

Thanks and Regards,
masterleous
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Plons
PostPosted: May 15, 2009 - 07:44 PM
Raving lunatic


Joined: Nov 01, 2005
Posts: 6607
Location: Hilversum - the Netherlands

There is massive load of problems reported with these types of ParallelPort programmers. See the link in my signature. Take some time to read it.

Nard

_________________
Dragon broken ? Or problems with the Parallel Port Programmer ? Scroll down on my projects-page http://www.aplomb.nl/TechStuff/TechStuff.html for tips
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2006 The PNphpBB Group
Credits