Rebuild works but build not

1 post / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Hi All 

I have a quite stupid error in Atmel Studio 7

I can rebuild my project but i can't only build it .

The studio adds a cc in build command.

If i switch to external Makefile an add a custom build command with the same command but wihout cc all is working correctly.

I was searching for a long time this problem in google but i don't find a solution.

 

Im Using ATSAM3A4C with a lot of ASF Drivers and FreeRTos

 

I have triede a lot of things also i have installed a new Atmel studio on a new virtual Windows 7 and had the same problem.

I also made a complete new project with same source files and had the same problem.

 

The build output without external makefile********************************************

 

Task "RunCompilerTask"

Shell Utils Path C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\shellUtils

C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\shellUtils\make.exe all --jobs 4 --output-sync 

cc      -o .o

process_begin: CreateProcess(NULL, cc -o .o, ...) failed.

make (e=2): Das System kann die angegebene Datei nicht finden.

make: *** No rule to make target '.o', needed by '../src/StatusError.h '.  Stop.

 

The build output with external (same)makefile********************************************

Target "CoreBuild" in file "C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\Vs\Compiler.targets" from project "C:\Projekte\ProjekteThomas\SMXX00New\IOKarten\Software\SedoIOModule\CanGateway\CanGateway\CanGateway.cproj" (target "Build" depends on it):

Task "RunCompilerTask"

Shell Utils Path C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\shellUtils

C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\shellUtils\make.exe -C "C:\Projekte\ProjekteThomas\SMXX00New\IOKarten\Software\SedoIOModule\CanGateway\CanGateway\Debug" -f "Makefile" all --jobs 4 --output-sync                -o.o 

make: Nothing to be done for 'all'.

Done executing task "RunCompilerTask".

 

THX for helping 

Thomas